Grupper

Det er både trygt og sikkert at rejse med os, når I er mange, og vi har flere forskellige billetter til grupper.

Husk at reservere plads, hvis I er 8 eller flere, der rejser sammen.

Hvis I er fra en virksomhed, institution eller skole, har vi flere typer af billetter til jer.

Det er nemt at rejse flere sammen

Køb billet

Vi har forskellige billetter og kort, som kan benyttes, når grupper rejser med os.

Grupper fra virksomheder, institutioner og skoler kan desuden købe gruppebilletter på NTbestilling.dk.

Rejsekort
Grupper på op til 29 rejsende kan blive checket ind på samme Rejsekort. Du skal kun checke de rejsende ind, der skal betale for turen.

Rejs med Rejsekort 

Enkeltbillet
Køb enkeltbilletter til alle rejsende i RejseBillet app, på stationen eller i bussen (dog ikke i Plusbus).

Rejs med enkeltbillet

Udflugtsbillet
Med en udflugtsbillet kan I rejse i en gruppe med op til 15 børn under 16 år og op til 2 voksne eller pensionister. Billetten er gyldig i 24 timer. Køb den i NTbillet app eller på NTbillet.dk.

Rejs med udflugtsbillet

Kontakt Trafikservice hvis du har spørgsmål om billetter eller reservation af plads til grupper på tlf. 99 34 11 36

kunder i bus

Reserver plads

Grupper er velkomne hos os. Er I 8 eller flere, der rejser sammen, skal I huske at reservere plads. Dette gælder dog ikke i bybusserne i Aalborg. Der skal I først reservere plads, hvis I er 30 eller flere.

Grupper af privatpersoner reserverer plads ved at kontakte Trafikservice på telefon 99 34 11 36 eller e-mail trafikservice@NTmail.dk.

Grupper fra skoler, institutioner og virksomheder reserverer plads på NTbestilling.dk.

Mere om grupperejser

Hvis I skal rejse med vores regionalbusser, expresbusser, tog må I maksimalt være 50 personer. Hvis I kun skal rejse med bybusserne i Aalborg, må I maksimalt være 75 personer.

Større grupper henvises til privat turistkørsel.

Grupper kan som udgangspunkt rejse med os på alle tider af døgnet alle ugens dage. Der er dog begrænsninger ift. gruppens størrelse, og for bybusserne i Aalborg er der også en begrænsing ift., at du ikke kan reservere plads til en grupperejse i tidsrummene kl. 07.00-08.30 og 13.00-18.30.

I skal reservere plads senest 5 døgn (hverdage) før afgang.

Skal I rejse kl. 11.30 en onsdag, skal I reservere plads senest den foregående onsdag kl. 11.29.

I togene medtager vi ikke større grupper kl. 05.45-08.00 pga. begrænset plads.

Hvis I har reserveret plads, og ikke skal rejse alligevel, skal I afbestille reservationen senest 24 timer før afgang. Hvis I ikke afbestiller, forbeholder vi os retten til at fakturere jer for eventuelle ekstrabusser, vi har fået indsat til jeres tur.

I kan afbestille jeres tur under “mine ordrer” på NTbestilling.dk, ved at skrive til trafikservice@NTmail.dk eller ringe til os på telefon 99 34 11 36.

Du kan købe en "Udflugts-billet" i RejseBillet app for kun 195 kr.

Billetten er gyldig for op til 15 børn (0-15 år) og 2 voksne eller pensionister. Der må maks. benyttes 2 udflugts-billetter pr. gruppe.

Billetten kan købes alle ugens dage og er gyldig i 24 timer. Vær opmærksom på, at reglen om at børn rejser gratis sammen med betalende ikke gælder ved brug af udflugtsbilletten.

Billetten kan benyttes i alle vores busser og tog. Billetten kan dog ikke benyttes i bybusser (linje 1-49) i Aalborg kl. 7.30-8.30 eller i NJ's tog mellem Aalborg - Frederikshavn på afgangen kl. 06.35 fra Frederikshavn mod Aalborg og afgangen kl. 06.52 fra Aalborg mod Frederikshavn.

Der er begrænset plads i busser og tog, og det er ikke altid muligt at sætte en ekstra bus eller togvogn ind. Derfor kan vi ikke altid imødekomme reservationer til grupperejser. Vi kan tilbyde transport med busser og tog til grupper på 8-50 personer. I bybusserne i Aalborg kan vi tilbyde transport til grupper på 8-75 personer. Større grupper henvises til private busvognmænd.

I togene kan man ikke bestille gruppebilletter i perioden kl. 05.45-08.00 om morgenen.

Hvis vi må afvise en pladsreservation, kan det i stedet være en mulighed at dele gruppen op på flere afgange. Hvis vi bliver nødt til at afvise jeres pladsreservation, får I besked hurtigst muligt.

Grupper, der rejser med DSB, skal reservere plads og købe billet hos DSB.

Grupper, der rejser med GoCollective, skal reservere plads og købe billet hos GoCollective.

Ved togrejser, der krydser grænsen mellem Region Nordjylland og Region Midt, henviser vil til DSB for billetter og pladsreservation. Er I 9-30 rejsende, henviser vi til DSB Kundecenter på 70 13 14 15. Er I flere end 30 rejsende, henviser vi til DSB Specialrejser på specialrejser@dsb.dk.

Hvis I skal på en skolerejse med tog, skal I bestille rejsen hos DSB Skolerejser uanset hvilket togselskab I skal rejse med. Bestil på dsb.dk.

I kan bestille grupperejser med alle vores busruter og alle vores tog. Vi kører til og fra stoppestederne og ad de ruter, der fremgår af køreplanerne.

Har I brug for kørsel helt til døren, henviser vi i stedet til privat turistkørsel.

Enhver betalende voksen eller pensionist må hver medbringe to børn under 12 år gratis. Ethvert betalende barn må medbringe et barn under 12 år gratis. Reglen gælder dog ikke ved brug af en Udflugtsbillet.

De gratis børn skal ikke checkes ind på Rejsekort eller have en billet.

Der er begrænset plads i vores busser og tog, og det er derfor ikke muligt at medbringe større mængder af bagage.