Togbus

Er der sporarbejde eller driftsforstyrrelser på din togstrækning, indsætter vi togbusser. Togbusserne holder som regel lige uden for stationen. Hvis ændringen har været planlagt, kan du se togbussens afgange og ankomster på Rejseplanen.dk.

KØREPLAN

Hvornår kører togbussen?

Ved planlagte ændringer, hvor togene ikke kører, indsætter vi togbusser. Du finder togbussernes køreplaner under køreplanerne for den berørte strækning. Du finder også togbussernes afgange og ankomster på Rejseplanen.

RE75 Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping)

RE76 Hirtshals - Hjørring - (Aalborg)

RE69 Aalborg Lufthavn - Aalborg - (Skørping)

Gå til rejseplanen.dk

 

 

 

 

PLANLAGTE ÆNDRINGER

Hvornår kører der togbusser?

Vi indsætter togbusser, når der er planlagte ændringer, som betyder at togene ikke må køre. Det kan fx. være ved spor- eller signalarbejde.

Information om planlagte ændringer er klar ca. en måned før, de træder i kraft. 

Få info om planlagte ændringer

Find vej

Her standser togbussen

Togbusserne holder som regel lige uden for stationen, og de standser ved alle stationer. Ved længerevarende planlagte sporarbejder kan der også være indsat eksprestogbusser, der kun standser ganske få steder undervejs. Det fremgår af togbuskøreplanerne, hvor de forskellige togbusser standser.

Togbusstoppesteder

Mere om togbusser

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 11 11 11.

De billetter og kort, som du kan bruge i togene, kan du også bruge i togbusserne. Du kan dog ikke altid købe billet eller checke ind og ud i togbussen. Du kan i stedet købe din billet i RejseBillet appen og checke ind og ud ved togbussen eller på stationen

Hent RejseBillet her: 

Hent RejseBillet til iPhone
Hent RejseBillet til Android

 

Nej. Der er begrænset plads i togbusserne, så du kan ikke tage din cykel med.

Ja. Alt efter hvilke type af bus, der er indsat, kan barnevognen enten tages med ind i bussen eller slås sammen og placeres i bagagerummet.

Ja. Kørestole, der kan slås sammen, og rollatorer kan du altid tage med i togbussen. Kan din kørestol ikke slås sammen, skal du kontakte DSB Handicapservice på telefon 70 13 14 19.

Der gælder samme regler for hunde i tog og togbusser. Reglerne finder du i De Landsdækkende Rejseregler

Du kan godt tage dit løbehjul med, hvis personalet vurderer, at der er plads til det. Løbehjulet skal stå på gulvet i togbussen – men ikke i midtergangen – og det må ikke være til gene for andre.

Du må tage dit el-løbehjul med gratis, hvis det er klappet sammen. Ellers gælder der samme regler for løbehjul, som for cykler.

Hvis togbussen ikke er kommet, kan du kontakte os på telefon 99 34 11 12 for at få hjælp.