Telebus og teletaxi

Uanset hvor du bor, har vi et tilbud om transport til dig. Nogle steder skal du bare ringe i forvejen, hvis du skal med.

Fra stoppested til stoppested

Om telebus

Vores telebusser kører efter en fast køreplan, som du kender det fra de almindelige busser. Du skal bare ringe til chaufføren i dagtimerne senest 1 time før afgang, hvis du skal med. Telefonnummeret står i telebussens køreplan. Det er lettest at fange chaufføren fra 15 minutter før til 15 minutter efter hver tur.

Alle de billetter og kort, du kan bruge i de almindelige busser, kan også bruges i telebusserne.

Se køreplaner for alle telebusser

Fra dør til dør

Om teletaxi

Teletaxierne kører fra dør til dør i bestemte områder eller på bestemte strækninger. Ligesom med telebusserne, skal du ringe senest 1 time før afgang, hvis du skal med. Hvor den enkelte teletaxi kører og hvilket nummer du skal ringe på, står i teletaxiens køreplan.

Du kan bruge alle vores forskellige Pendlerkort i teletaxi. Skal du betale for en enkelt rejse, skal du betale kontant i vognen – og helst med lige penge. Det koster 9 kr. pr. zone for voksne og 4,50 kr. for børn og pensionister - og du skal betale for mindst 2 zoner.

Hvis du skal skifte mellem teletaxi og bus eller tog, får du 1 zones rabat. Du skal bare huske at sige det ved bestilling.

Se køreplaner for alle teletaxier

Mere om telebus og teletaxi

Teletaxi kører i geografisk afgrænsede områder. Der står i den enkelte teletaxis køreplan, hvor den kører.

I større byer kører vi mellem faste stoppesteder, mens vi i mindre byer og i landområder kører helt til døren.

Telebusserne kører mellem stoppestederne på faste ruter ligesom en almindelig bus.

Bestil din telebus ved at ringe til chaufføren i dagtimerne senest 1 time før afgang. Telefonnummeret står i telebussens køreplan. Det er lettest at fange chaufføren fra 15 minutter før til 15 minutter efter hver tur.

Ved bestilling aftaler du med chaufføren, hvornår du skal med, og hvilke stoppesteder du skal rejse fra og til.

Chaufføren planlægger den enkelte tur ift. hvor kunderne skal rejse fra og til, så turen bliver så kort som muligt. Derfor er det ikke sikkert, at telebussen betjener alle stoppesteder på ruten.

Bestil din teletaxi ved at ringe til os på telefon 99 34 11 14 senest 1 time før det ønskede tidspunkt for afhentning. Telefonerne er åbne alle dage kl. 8.00-18.00.

Ved bestilling tilstræber vi os på at finde det tidspunkt, der ligger tættest på det ønskede. Det kan være op til 15 minutter før og 45 minutter efter. Du får altid oplyst det præcise tidspunkt for afhentning, når du bestiller.

Husk at oplyse dit telefonnummer, og om du rejser sammen med andre, når du bestiller. Husk også at sige det, hvis du kørestol, barnevogn eller lignende med, og hvis du skal skifte mellem teletaxien og andre transportformer.

Hvis du har et fast transportbehov fx. til og fra skole, kan du lave en fast aftale. Husk at give os besked, hvis du ikke skal med en dag eller hvis dit behov for kørsel ændrer sig.

Hvis det er med telebus, skal du ringe til chaufføren. Telefonnummeret står i køreplanen.

Hvis det er med teletaxi, skal du ringe til os på telefon 99 34 11 14.

Telebus
Vi kan medtage grupper på op til 50 personer.

Teletaxi
Vi har plads til maksimalt 6 personer pr. vogn og tager imod bestillinger på maksimalt 18 personer i alt. Hvis I er mere end 6 personer, skal I bestille kørslen senest 5 hverdage i forvejen.

Telebus
Ja. Du kan tage din cykel med efter samme regler som i en almindelig bus

Teletaxi
Nej. Der er begrænset plads, så du kan ikke tage din cykel med i en teletaxi.

Ja. Du skal bare oplyse det ved bestilling.

Det er gratis at medbringe førerhunde og service- og signalhunde med emblem. Det er også gratis at medbringe små hunde eller lign., hvis de er i en håndtaske eller lign. på hele turen.

Større hunde, der ikke kan være i en håndtaske, rejser til børnetakst.

Hvis du har et dyr med, skal du huske at oplyse det ved bestilling.

Du må tage dit el-løbehjul med gratis, hvis det er klappet sammen. Børneløbehjul kan også medbringes. Øvrige løbehjul kan ikke medbringes.

Jul
Den 24/12 kører vi efter køreplanen for søndag. Teletaxi kører dog ikke efter kl. 18.00,

Kørsel den 24/12, 25/12 og 26/12 skal bestilles senest den 13/12.

Nytår
Den 31/12 kører vi efter køreplanen for lørdag. Teletaxi kører dog ikke efter kl. 18.00

Kørsel d. 31/12 og 1/1 skal bestilles senest den 28/12.