Pendlerkort

Pendlerkort eller Rejsekort med pendler kombi er en praktisk rejsepartner til dig, der rejser mere end 30 gange pr. måned (15 rejser tur retur) på samme strækning eller i de samme zoner.

Har du spørgsmål om Pendlerkort eller Rejsekort med pendler kombi, er du altid velkommen til at kontakte Rejsekort Kundecenter på telefon 70 11 33 33.

Køb Rejsekort

Køb dit kort

Du kan nemt og bekvemt købe dit Pendlerkort eller Rejsekort med pendler kombi på rejsekort.dk, i NT Salgs- og servicecenter eller på Thisted Station. Du kan også købe pendlerkort i RejseBillet appen.

Køb kort

Vælg det rigtige kort

Med et Pendlerkort kan du rejse så meget, du vil, i de zoner og i den periode, du har valgt, for en fast månedlig pris. 

Med et Rejsekort med pendler kombi, får du et Pendlerkort og et Rejsekort i samme kort. Du betaler en fast månedlig pris for de rejser, du foretager i dit valgte pendlerområde, og får øvrige rejser til samme pris som med Rejsekort.

I tvivl om, hvad du skal vælge? Vi hjælper dig.

Prøv Rejsekort-guiden

Køb dit Pendlerkort i RejseBillet app

RejseBillet er din praktiske indgang til billetter til bus, tog og metro i hele Danmark

Få den, hvor du normalt henter dine apps.

Download RejseBillet i App Store

Download RejseBillet i Google Play

Mere om Pendlerkort

Hvordan fungerer Pendlerkort?
Når du rejser med bus, skal du checke ind, når du starter din rejse og checke ind igen, hvis du skifter bus eller tog undervejs. Du behøver ikke checke ud.

Hvis du rejser med tog, skal du hverken checke ind eller ud.

Hvis du har et digitalt Pendlerkort, skal du ikke checke ind eller ud.

Hvordan fungerer Rejsekort med pendler kombi?
Du skal checke ind, når du starter din rejse, checke ind igen, hvis du skifter bus eller tog undervejs og checke ud, når du afslutter din rejse.

Kortet fungerer som et Rejsekort, hvor der bliver trukket en forudbetaling på 25 kr. for voksne og 12,50 for børn og pensionister ved check ind. Forudbetalingen sættes tilbage på kortet ved check ud. Der skal altid stå nok penge på kortet til forudbetalingen.

Hvad koster kortet?
Uanset om du køber Pendlerkort eller Rejsekort med pendler kombi, koster kortet 50 kr. Derudover skal du betale for pendlerperioden og evt. øvrige rejser. Et digitalt Pendlerkort er gratis. Der betaler du kun for pendlerperioden.

Hvis du allerede har et Rejsekort Personligt, kan du opgradere det med pendler kombi via selvbetjeningen på rejsekort.dk. Så sparer du 50 kr.

Du kan se priserne for pendlerkort her

Hvordan fungerer betalingen?
Du betaler forud for dit pendlerområde i det antal dage, du vælger.

Rejsekort med pendler kombi fungerer som et Rejsekort, hvor der bliver trukket en forudbetaling på 25 kr. for voksne og 12,50 for børn og pensionister ved check ind. Forudbetalingen sættes tilbage på kortet ved check ud. Der skal altid stå penge nok på kortet til forudbetalingen.

Hvornår starter en periode, og hvor længe kan den vare?
Du vælger selv, hvornår du vil starte en periode, og den kan vare mellem 30 og 180 dage. Ved 180 dage får du en rabat på 11,3%, når du køber et fysisk Pendlerkort.

Kan jeg automatisk forny gyldighedsperioden?
Ja, hvis du har et fysisk kort, kan du oprette fornyelsesaftaler på enten 30 eller 180 dage via selvbetjeningen på rejsekort.dk.

Hvor kan jeg bruge et Pendlerkort?
Pendlerkortet er kun gyldigt inden for det valgte pendlerområde.

Hvor kan jeg bruge et Rejsekort med pendler kombi?
Rejsekort med pendler kombi kan benyttes i busser, tog og metro i hele Danmark.

Hvordan aktiverer eller fornyer jeg mit kort?
Aktivering af et fysisk kort sker ved at checke ind i dit pendlerområde. Fornyelse kan ske via selvbetjeningen på rejsekort.dk, i NT Salgs- og servicecenter eller med en automatisk fornyelsesaftale.

Digitale kort er aktive fra den dato, du vælger. De skal fornys manuelt.

Hvor længe gælder mit kort?
Perioden kan være mellem 30 og 180 dage afhængigt af dit valg.

Skifter mit kort automatisk kundetype, når jeg går fra barn til voksen?
Nej. Med et fysisk kort skal du selv ændre din kundetype på rejsekort.dk, på en rejsekortautomat eller i NT salgs- og servicecenter.

Hvis du har købt din pendlerperiode, før du fylder 16 eller 67 år (dvs. før du aldersmæssigt går over til en ny kundetype), må du rejse på kortet som din gamle kundetype, indtil det udløber.

Med et digitalt kort, skal du blot vælge den korrekte kundetype, når du køber en ny pendlerperiode.

Hvad gør jeg hvis jeg fornyer mit Pendlerkort ved en fejl?
Hvis du har bestilt en fornyelse af et fysisk kort, men ikke har checket ind, sker der ingenting. Kortet er først fornyet ved check ind. Hvis du fornyer kortet og checker ind ved en fejl, skal du checke ud på samme sted, som du har checket ind, inden for 20 minutter.

Hvis du har fornyet et pendlerkort i RejseBillet ved en fejl, kan du få det annulleret og få alle pengene tilbage før første gyldighedsdag. Derefter trækkes der et gebyr svarende til værdien af 8 dage.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer at checke ud?
Du behøver ikke checke ud, hvis du benytter Pendlerkort. Men du skal altid checke ud, hvis du benytter Rejsekort med pendler kombi.

Hvis du glemmer at checke ud med dit Rejsekort, kan du indmelde et check-ud senest 10 dage efter rejsen på rejsekort.dk eller i appen "Check Udvej".

Hvordan spærrer jeg mit kort?
Du kan spærre dit kort på selvbetjeningen på rejsekort.dk eller ved at kontakte Rejsekort Kundecenter på telefon 70 11 33 33.

Digitale kort kan ikke spærres.

Fandt du ikke, hvad du søgte, kan du få mere information på rejsekort.dk. Du er også velkommen til at kontakte os.