Find din rejse

Rejseplanen

Rejseplanen er din alt-i-et-guide til den kollektive trafik i Danmark. Med den finder du nemt ud af, hvordan du kommer fra A til B, hvilket stoppested du skal med fra, hvad turen koster, og hvor lang tid den tager. Når du har fundet din rejse, kan du åbne den på rejseplanen.dk eller i Rejseplanen app for at få flere informationer. 

Rejseplanen

Om Rejseplanen

Rejseplanen er en søgemaskine for rejser med kollektiv trafik i Danmark. Den kan vise tider for afgange og ankomster, priser, kort der bl.a. viser stoppestedets placering, priser, realtid mv.

Sådan bruger du Rejseplanen

Hvis du klikker på ”Vis Pris”, når du har søgt og fundet din rejse, får du vist forskellige priser på din rejse, alt efter hvilken billet eller kort du benytter.

Rejseplanen viser priser for

  • Rejsekort
  • Enkeltbillet
  • Pendlerkort
  • DSB Orange (hvis der findes ledige billetter til den valgte afgang)
  • DSB Orange Fri (hvis der findes ledige billetter til den valgte afgang)

Priserne vises for kundetyperne Voksen, Barn, Pensionist, Ung, Handicap og Cykel.

Den viste pris gælder for lige netop den viste rejse/rute. Rejser mellem de samme start- og slutpunkter, men med forskellige ruter, koster ikke altid det samme. Prisen for en returrejse kan også afvige fra prisen på udrejsen. Tjek derfor prisen på lige netop den rejse, som du vil benytte.

Rejseplanen kan vise forsinkelser og aflysninger for din rejse.

Når du har søgt på en rejse og herefter får vist en rejseoversigt, vil der i det enkelte rejseforslag være vist en besked, hvis der er en forsinkelse eller aflysning af dit tog eller din bus. Hvis vi har perioder med mange forsinkelser og aflysninger (under fx. en snestorm), er oplysningerne på Rejseplanen ikke altid til at regne med. Der henviser vi i stedet til vores egen Trafikinfo.

Med Rejseplanen app på telefonen, har du altid alle oplysninger om din næste rejse lige ved hånden.

Hent den, hvor du normalt henter dine apps.

Download til iPhone
Download til Android

I menuen i Rejseplanen app finder du link til et live map. Når du zoomer ind på kortet, kan du se, hvor de forskellige busser og tog befinder sig lige nu.

Hvis de vises med en grøn ring omkring, følger de køreplanen. Hvis de vises med en rød ring omkring, er de forsinkede.

Hvis du klikker på dem, får du vist mere information. På dem med rød ring, får du bl.a. vist, hvor mange minutter bussen er forsinket. I perioder med mange forsinkelser og aflysninger (under fx. en snestorm), er oplysningerne i Live Map ikke altid til at regne med. Der henviser vi i stedet til vores egen Trafikinfo.

Du kan få endnu mere at vide om Rejseplanen på rejseplanen.dk

Følg din rejse

Hent Rejseplanen som app

Med Rejseplanen har du afgange og ankomster for busser, tog og flextrafik lige ved hånden. Rejseplanen viser også prisen for din rejse, vejen til stoppestedet, forsinkelser og meget andet om din rejse. 

Download til iPhone

Download til Android