Særlige prisfordele for

Skoler, institutioner og virksomheder

Skoler, institutioner og virksomheder får særlige prisfordele. Det gælder, uanset om I rejser alene eller i grupper. Husk at reservere plads, hvis I er 8 eller flere, der rejser sammen.

Vælg din kategori

Køb billet

Zonebilletter og gruppebilletter

I kan købe både zonebilletter og gruppebilletter på NTbestilling.dk.

Gruppebilletterne er inkl. pladsreservation, og de er som regel den billigste løsning, når I er mange, der skal rejse sammen.

Zonebilletterne er billigere end tilsvarende enkeltbilletter, og de er som regel den billigste løsning, når I er maks. 7 personer, der skal med bus eller tog.

Køb billet

I kan også benytte Rejsekort eller købe enkeltbilletter på stationen eller i bussen (dog ikke i Plusbus).

Rejs med bruttolønsordning

Erhvervskort

Et Erhvervskort er et Pendlerkort, som en virksomhed kan tilbyde en medarbejder som et bruttolønsgode. Medarbejderen betaler for sit Erhvervskort over bruttolønnen. Kortet udstedes til zonerne mellem hjem og arbejde, og kan bruges i både busser og tog.

Spar op til 50 %
Erhvervskort gælder for et år, og pga. den lange binding giver vi 11,3 % rabat. Derudover er der en skattemæssig besparelse. Hvis der er under 24 km mellem hjem og arbejde, er der som regel en del penge at spare. Alt i alt sparer vores erhvervskortkunder op til 50 % ift. et almindeligt Pendlerkort.

Læs mere