Find din køreplan

Køreplaner

Her finder du køreplaner for alle vores busser og tog. Det er også her, du kan se, hvordan vi kører på de forskellige helligdage, hvordan natbusserne kører, når vi går over til sommer- eller vintertid, og hvis der er større ændringer til køreplanerne.

Viborg - Skals - Gedsted - Farsø - Aars

Enkelte afgange kører kun på skoledage. Se på køreplanen og derefter på listen over ferieperioder.

Kørsel på særlige dage

Når skolerne holder ferie, kører en del af vores lokalruter færre ture eller slet ikke. Hvis busserne kører anderledes i ferie-perioder, står det i køreplanen for den enkelte rute. Du finder listen over ikke-skoledage på siderne med disse køreplaner

Den 24. december kører busser og tog efter køreplanen for søn- og helligdage, indtil om eftermiddagen, hvor kørslen indstilles.

Den 31. december kører busser og tog efter køreplanen for lørdage, indtil om eftermiddagen, hvor kørslen indstilles.

For expresbusser, regionalbusser, lokalbusser, tog og bybusser udenfor Aalborg fremgår det af den enkelte rutes køreplan, hvornår på dagen kørslen bliver indstillet.

For bybusserne i Aalborg indstilles kørslen, så sidste afgang starter fra rutens endestation eller Aalborg Busterminal senest kl. 18.30.

Natten efter den 24. december kører natbus 21N-27N efter køreplanen for søndag-torsdag. Natten efter den 31.december kører natbus 21N-27N efter køreplanen for fredag-lørdag.

Når vi skifter fra vintertid (normaltid) til sommertid, kører natbusserne efter vintertid hele natten.

Når vi skifter fra sommertid til vintertid (normaltid), kører natbusserne efter sommertid hele natten.

På Grundlovsdag kører busserne efter normal køreplan for den ugedag, som Grundlovsdag falder på. Hvis det er på en hverdag, kører lokalruterne dog kun, hvis de skoler, de kører til, har undervisning. Det fremgår af den enkelte køreplans liste over ikke-skoledage, hvis den ikke kører eller kører færre ture på Grundlovsdag.

Køreplanskifte

Vi har køreplanskifte to gange årligt. I august er der køreplanskifte for vores busser, og i december er der køreplanskifte for vores tog.

Derudover justerer vi køreplanerne løbende, hvis der er behov og mulighed for det.

Hvis der er ændringer til en køreplan, bliver tiderne ændret i Rejseplanen. Vi lægger også en ny køreplan herind, så du altid kan finde de aktuelle afgange og ankomster.

Køb Rejsekort
Billetguide

Find den rigtige billet til din rejse

Vi guider dig ud fra, hvem du er, hvor du skal hen, og hvor ofte du rejser.

Gå til Billetguiden