Karriere i NT

Vi tror på, at god mobilitet er forudsætningen for vækst og udvikling i Nordjylland. Vil du være med til at gøre Nordjylland til et foregangsland for god mobilitet og med den kollektive trafik som en afgørende faktor? Så er det måske dig, vi mangler.

Hvem gør hvad?

Ansvar og roller

Sammen med mere end 2500 chauffører og 150 operatører er det vores ansvar at skabe så god mobilitet som muligt for så mange som muligt indenfor de økonomiske rammer, som vores ejere stiller til rådighed.

Hos NT står vi for de mere administrative opgaver, mens den daglige drift ligger hos de operatører, der kører busser, tog og flextrafik for os.   

Fundament

Vores værdier

Vores værdier sætter rammen for, hvordan vi møder vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer og får skabt den gode mobilitet og de gode rejseoplevelser for vores kunder. Vores værdier er:

Vi gør en forskel
Vi udfordrer plejer
Vi gør det ikke sværere, end det er
Vi går glade til og fra arbejde

Vi er et fællesskab af engagerede og fagligt stolte medarbejdere. Vi har en stor grad af frihed under ansvar, hvor vi stoler på hinanden og hver især tager et personligt ansvar for opgaven, hinanden og for NT.

Strategi

Ambitioner og mål

Det skal være let og enkelt at rejse sammen i Nordjylland. For os betyder det ikke så meget, hvilket transportmiddel, man benytter, når bare man rejser grønt og bæredygtigt. Det gør man fx. når man rejser sammen med andre.

Læs mere om vores ambition, strategi og rolle i vores forretningsplan.

Se forretningsplanen