Bedre sammenhæng i den kollektive trafik

Ruteændringer i Nordjylland

Fra 11. august 2024 træder en række ændringer i kraft, som vil forbedre expresbusnettet og gøre det lettere for flere at benytte den kollektive trafik.


Følg din rejse

Hent Rejseplanen som app

Med Rejseplanen har du afgange og ankomster for busser, tog og flextrafik lige ved hånden. Rejseplanen viser også prisen for din rejse, vejen til stoppestedet, forsinkelser og meget andet om din rejse. 

Download til iPhone

Download til Android

Linje 50

Linje 100

Linje 950X

Linje 974X

Ændringer fra den 11. august

Linje 50 kører fra Aalborg St. ad Prinsensgade, Hasserisgade, Hasserisvej og Letvadvej til City Syd, i stedet for Hobrovej.

Ved Sebbersund stopper linje 50 ved det nye stoppested ved landevejen. Bussen kører ikke længere gennem Sebbersund by.

Busserne på linje 50 får 9 afgange i hver retning i myldretiden på hverdage og stopper som noget nyt ved Hasseris Gymnasium og Katedralskolen i Aalborg.

Om formiddagen, aftenen og i weekender kører linje 50 ikke. Skal du rejse til/fra Valsted, Barmer og Kølby, kan du i stedet benytte Plustur til stoppestedet i Brøndum eller Sebbersund, og køre videre med linje 950X derfra.

Skal du rejse til/fra Frejlev og Sønderholm, kan du i stedet benytte bybuslinje 18.

Linje 74 (inkl. 74N) nedlægges. Rejser du mellem Aalborg, Hjallerup, Dronninglund og Asaa kan linje 974X benyttes i stedet.

Rejser du på strækningen Aalborg – Vodskov – Hjallerup kan linje 73 fortsat benyttes. Samt bybuslinje 1 på strækningen Aalborg – Vodskov.

Try Efterskole betjenes ikke længere om søndagen. Du kan i stedet bestille en Plustur fra stoppestedet i Hjallerup eller Dronninglund.

I landområderne mellem Hjallerup, Dronninglund og Asaa kan du bestille en Plustur til nærmeste stoppested, og køre videre med linje 974X derfra.

Der er ingen rutemæssige ændringer for linje 73.

Linje 100 kører fra Aalborg St. ad Prinsensgade, Hasserisgade, Hasserisvej og Letvadvej til City Syd, i stedet for Hobrovej.

Linje 100 får 8 afgange i hver retning i myldretiden på hverdage og stopper som noget nyt ved Hasseris Gymnasium og Katedralskolen i Aalborg.

Om aftenen og i weekenden kører linje 100 enkelte afgange mellem Hvalpsund og Nibe, med forbindelse til rute 950X mod Aalborg.

Om formiddagen, aftenen og i weekender betjener linje 100 ikke længere Frejlev og Sønderholm. Du kan i stedet benytte bybuslinje 18.

Linje 974X får 2 nye stop i Hjallerup. 

Busserne på linje 974X kører hver time alle dage og hver halve time mellem Dronninglund og Aalborg i myldretiden.   

Linje 974X får 2 afgange i hver retning natten efter fredag og lørdag.

Linje 950X får 4 nye stoppesteder. I Skalborg ved Sofiendalskolen, på Løgstørvej ved Sebbersund og Farstrup samt i Brøndum.

Linje 950X bliver afkortet ved Løgstør og betjener ikke længere Ranum og Rønbjerg.
Du kan i stedet benytte linje 111 på strækningen Løgstør-Ranum eller bestille en Plustur fra stoppestedet i Løgstør eller Ranum.

Busserne på linje 950X kører hver time alle dage og hver halve time mellem Nibe og Aalborg i myldretiden.

Linje 950X får 2 afgange i hver retning natten efter fredag og lørdag.